Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní bůček

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(17 hlasů)
Ohodnotit recept
184× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozřežeme na 2 kusy, dáme do hrnce přidáme 12 stroužků česneku, pepř, bobkový list, osolíme a pomalu vaříme doměkka. Ještě teplé potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout. Uložíme do lednice a druhý den podáváme s chlebem. Marinádu připravíme ze zbylého prolisovaného česneku, chilli, papriky, grilovacího koření a špetky soli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |1. června 2013
Velmi dobré. Odpovědět
JanaB |25. května 2013
dobrůtka Odpovědět
zuzi |19. května 2013
dobrota Odpovědět
Šuldeska |16. května 2013
Výborné. Odpovědět
katy9 |13. května 2013
dobrota Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
mnam Odpovědět
renda9 |29. března 2013
taky dělám Odpovědět
slava |15. března 2013
máme rádi Odpovědět
miri3 |7. března 2013
dělám podobně Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!