Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní bůček

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(17 hlasů)
Ohodnotit recept
184× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozřežeme na 2 kusy, dáme do hrnce přidáme 12 stroužků česneku, pepř, bobkový list, osolíme a pomalu vaříme doměkka. Ještě teplé potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout. Uložíme do lednice a druhý den podáváme s chlebem. Marinádu připravíme ze zbylého prolisovaného česneku, chilli, papriky, grilovacího koření a špetky soli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladunka |10. ledna 2013
Hned to vyzkouším....mňam Odpovědět
evahu |9. ledna 2013
dělám podobně s kari Odpovědět
Georgina |9. ledna 2013
kdysi jsem dělala něco podobného, ukládám a vyzkouším Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Jana 9|20. ledna 2014
mnamka Odpovědět
zlatica.nemethova|13. prosince 2013
ukládám Odpovědět
sabuska.rozlivkova|20. června 2013
Super Odpovědět
MarcelaS|22. května 2013
vynikající Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
petr.helman.5|8. února 2013
Tak to je bašta.Tomu rozumím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!