Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní bůček

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(17 hlasů)
Ohodnotit recept
184× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozřežeme na 2 kusy, dáme do hrnce přidáme 12 stroužků česneku, pepř, bobkový list, osolíme a pomalu vaříme doměkka. Ještě teplé potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout. Uložíme do lednice a druhý den podáváme s chlebem. Marinádu připravíme ze zbylého prolisovaného česneku, chilli, papriky, grilovacího koření a špetky soli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jiri.havlak.5|31. ledna 2013
Vynikají :!!!!!!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!