Droždí s cukrem rozpustíme v 500 ml vlažného mléka. Spolu s hladkou moukou, solí a olejem utvoříme hladké těsto. Přikryjeme a necháme kynout asi hodinu. Petrželku opereme, osušíme, otrháme lístky. Rozmixujeme ji s piniovými oříšky, česnekem a 6 lžícemi oleje. Vmícháme sýr, osolíme a opepříme. Lilky omyjeme, očistíme, podélně rozkrojíme na plátky silné asi 0,5 cm, osolíme je a necháme 15 minut odležet, aby pustily vodu. Potom plátky osušíme a na oleji opečeme dozlatova. Těsto prohněteme, rozdělíme na 2 části, každou z nich rozválíme na obdélník. Těsto potřeme pestem, obložíme lilky, po délce zavineme a nakrájíme na plátky cca 3,5 cm silné. Šneky klademe na vymazaný plech a necháme ještě půl hodiny kynout. Troubu předehřejeme na 200 C a pečeme cca 25 minut.