Zelí nastrouháme na proužky, mrkve na jemné nudličky. Zelí osolíme a důkladně promícháme, aby bylo křehčí, potom vmícháme mrkev, ocet a olej, salát pdle chuti přisolíme, opepříme a 30 minut necháme uležet. Omytou okurku nakrájíme na tenké plátky, které mírně osolíme a necháme uležet. Prolisovaný česnek smícháme s tvarohem, jogurtem a pažitkou, dip osolíme a dochutíme pepřem. Nožičky párků posypané trochou grilovacího koření a potřené olejem opečeme ze všech stran na grilu, na kterém pak ještě rozpečeme rohlíky. Rohlíky podélně nakrojíme, rozevřeme a každý naplníme asi 2 lžícemi salátu, přidáme nožičku párku, 1-2 lžíce tvarohového dipu a plátky okurky. Rada: :-)) Chceme-li si ušetřit práci s nádobím, budeme hotdogy dávat do papírového ubrousku, stejně jako u stánku.