Naso nakrájíme na nudličky a dáme je na talíř.V misce smícháme česnek,badyán a tmavou sojovou omáčku.Směs z misky přilijeme hovězí nudličky,na talíři promícháme tak, aby se směsí pokryly.Talíř talíř přikryjeme a necháme alespoň hodinu v ledničce.K přípravě omáčky rozehřejeme olej v předehřátém woku nebo velké pánvi. Snížím plamen a 2 minuty za stálého míchání smažíme šalotky.Vyjmeme šalotky z woku a necháme okapat na papírových ubrouscích.Přidáme do woku hovězí nudličky i s marinádou a 3-4 minuty je za stálého míchání smažíme.Do woku dáme zpět šalotky,přidáme sojovou omáčku a 2/3 vody.Smícháme škrobovou moučku se zbytkem vody a směs vmícháme do woku. Přivedeme k varu a mícháme dokud omáčka nezhoustne.Hotový pokrm dáme na talíře ozdobíme jarní cibulkou a podáváme.