Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní kapr

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Každou porci kapra důkladně umyjeme, osušíme, zakápneme citronem a potřeme vylisovaným česnekem. V misce smícháme hladkou mouku s pepřem, paprikou, chilli kořením a v této směsi kapra obalíme. Na pánvi prohřejeme olej a porce kapra klademe do rozpáleného tuku. Na míném ohni z obou stran porce smažíme, dokud kapr nedostane krásnou zlatočervenou barvu. Je velmi dobrý a podáváme ho s bramborem nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |25. řijna 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!