kralíka naporcujeme osolíme a obalíme v mouce a na směsi slaniny a oleje je opečeme dohněda. Maso a slaninu vyjmeme, slijeme přebytečný tuk a na výpeku osmažíme pokrájené šalotky a česnek. Přisypeme cukr, necháme lehce zkaramelizovat a přilijem vínem a vývarem ze slepičího bujónu. Okořeníme pepřem, tymiánem, rozmarýnem, rybízovou zavařeninou, solí a bobkovým listem. Vše promícháme a do omáčky vrátíme porce masa se slaninou. Přiklopíme a pomalu dusíme v troubě 1,5 hodiny maso musí být měkké.Šťávu vypečeme do tuku, zaprášíme trochou mouky, kterou necháme na olivovém oleji osmažit dozlatova a poté přidáme citrónovou šťávu, zbytek prochladlého vývaru, rozšleháme a vše povaříme, až omáčka zhoustne.