Chilli papričku, 3 stroužky oloupaného česneku a petrželku nasekáme najemno a smícháme s olejem. Dochutíme solí a pepřem. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na stejně dlouhé proužky. Maso vložíme do marinády, dobře promícháme a uložíme do chladu. Na omáčku oloupeme šalotku, 3 stroužky česneku a zázvor a 1/2 chilli papričky zbavené semínek. Vše nasekáme nadrobno a krátce orestujeme na rozpáleném oleji. Vmícháme sójovou omáčku a tekutinu necháme odpařit. Přilijeme kokosové mléko a přidáme cukr. Přivedeme k varu, ihned odstavíme a zašleháme arašídové máslo. Maso napícháme na špejle a grilujeme nebo opékáme na pánvi 3-4 minuty z každé strany. Ke špízům podáváme arašídovou omáčku a salát z rukoly.