Na marinádu: 2 PL olivového oleje s chilli, 1 PL balsamico krém světlý, 1 PL tmavé sojové omáčky, 1 chilli paprička nakrájená na slabá kolečka, 1 KL feferonkového krému, Nejdříve si připravíme marinádu a to tak, že všechny ingredience smícháme. Očištěné a omyté maso si nakrájíme na kostky. Dáme do marinády a řádně promícháme, necháme v chladu uležet. Můžeme nechat přes noc, když nás honí čas tak stačí 1. hod. Dále si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme 1 PL olivového oleje, Přidáme mrkev, malinko podlijeme vodou. Když se voda odpaří přidáme řapíkatý celer, obě cibule, zázvor a necháme na mírném ohni dusit asi 3. min. Nakonec přidáme červenou papriku už dusíme jen krátce. V jiné pánvi si připravíme maso. Pánev necháme rozpálit dáme olej a postupně přidáváme maso. Které jsme měli naložené v marinádě. Maso osmažíme ze všech stran, osolíme a dusíme na mírném ohni dokud není měkké. K měkkému masu přidáme zeleninu necháme prohřát a podáváme.