Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní makrely po zadarsku

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Makrely zbavíme hlav, šupin a vnitřností a rozřízneme je po délce na poloviny. Rozložíme je na talíř. Z oleje, octa, soli a pepře ušleháme vidličkou nálev, kterým ryby zalijeme a necháme v něm marinovat 1/2 hodiny. Pak je pečeme na dobře zahřátém roštu po obou stranách. Podáváme se salátem a natvrdo vařenými vejci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!