Recept Tofu v sýrovém těstíčku
20
0
4
Do papinového hrnce nalijeme litr vody, vložíme kostku bujonu a necháme povařit. Rozšleháme smetanu, protlak a mouku. Hmotu za stáleho míchání zapracujeme do vývaru a dochutíme cukrem, solí a citronovou šťávou. Maso dobře prohněteme s vajíčkem, olejem a kořením. Rukama navhčenýma ve studené vodě tvoříme malé kuličky a vkládáme do omáčky. Opatrně promícháme, aby se stejnoměrně rozložily a hrnec zavřeme víkem. Od začátku syčení vaříme přibližně dvacet minut. Po otevření promícháme, vyjmeme kuličky a omáčku pořádně prošleháme. Můžeme zahustit trochou jíšky v prášku. Do omáčky vložíme zpět masové kuličky, prohřejeme a podáváme s rýži, těstovinami nebo knedlíkem.