Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní plec s jablky

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, sójovou omáčku smícháme s olejem, pepřem, tymiánem a solí. Maso potřeme směsí a dáme do druhého dne uležet do chladna. Cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme, přidáme maso, které zprudka opékáme asi 5 minut. Pak ho přendáme do hrnce, přidáme víno a dusíme. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kostičky, papriku na tenké kratší proužky a obojí přidáme k masu. Po 30 minutách přilijeme vývar a osolíme. Jakmile je maso měkké, jablko rozvařené, přidáme Harissu a necháme asi 3 minuty povařit. Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
uloženo ;) Odpovědět
Šuldeska |26. řijna 2013
To bude dobré. Odpovědět
pajunc |28. září 2013
ráda vyzkouším, díky za recept :-) Odpovědět
Lenny |27. září 2013
mnam Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
na víně dobré Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
7. sdrce Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!