Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní roládka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
197× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lučinu utřeme s taveným sýrem a máslem. Ochutíme hořčicí, promícháme a dáme do chladu ztuhnout. Eidam v mikrotenovém sáčku vložíme do vroucí vody a vaříme až se roztaví. Pak jej vyndáme ze sáčku na podložku (vál) a rozválíme na plát o síle asi 2mm. Na sýrovu placku rozetřeme vrstvu připravené pomazánky, překryjeme kolečky salámu, potřeme zbytkem pomazánky, posypeme hráškem, krájenou kapií, pevně svineme a zabalíme do alobalu. Dáme do chladničky ztuhnout alespoň na 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Krájíme na plátky a podáváme s bagetou nebo jiným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |8. ledna 2014
dělám podobnou Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
Konato |12. listopadu 2013
Také ji dělám takto, s plátkovým sýrem nemám dobré zkušenosti. Recept OK. Odpovědět
Bábrle Inka |8. listopadu 2013
Pro: Kůťa a Petra Polcarová .... já už jsem se k roládě z plátkového sýra vyjádřila. Stačí si přečíst předešlé komentáře. Jen zopakuji, já jí raději dělám takto .. starého psa novým kouskům nenaučíte :-)) Odpovědět
lucie.l.farova |7. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
petrapo |23. řijna 2013
také dělám z plátkového sýra roztopeného v troubě, je to pohodlnější ;) Odpovědět
Jindriska8 |24. září 2013
Ukládám! Odpovědět
oliv |4. srpna 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Jindriska8 |11. července 2013
Ano,to je moc dobré,sýrovou jsem zkoušela pouze jednou! Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!