Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní roládka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
197× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lučinu utřeme s taveným sýrem a máslem. Ochutíme hořčicí, promícháme a dáme do chladu ztuhnout. Eidam v mikrotenovém sáčku vložíme do vroucí vody a vaříme až se roztaví. Pak jej vyndáme ze sáčku na podložku (vál) a rozválíme na plát o síle asi 2mm. Na sýrovu placku rozetřeme vrstvu připravené pomazánky, překryjeme kolečky salámu, potřeme zbytkem pomazánky, posypeme hráškem, krájenou kapií, pevně svineme a zabalíme do alobalu. Dáme do chladničky ztuhnout alespoň na 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Krájíme na plátky a podáváme s bagetou nebo jiným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |26. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
freya |14. ledna 2013
výborná Odpovědět
Lucinka |11. ledna 2013
Opravdu delikatesa :) Odpovědět
ehm |4. ledna 2013
delam roladu z krajeneho aidamu,ten dam rozpec... Odpovědět
Uzzi1 |31. prosince 2012
skvělá roládka Odpovědět
david.kruml.1 |28. prosince 2012
miluj to Odpovědět
Marie Belinova|19. řijna 2016
mnam Odpovědět
Maruska Zavrelova|7. srpna 2015
Dobrota Odpovědět
kutil|1. dubna 2015
vyborné na chlebíčky Odpovědět
krups|18. května 2014
vypadá skvěle, vyzkouším a ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!