Maso očistíme, omyjeme a osolíme. V pekáčku rozpálíme olej a ochucené maso na něm zprudka ze všech stran opečeme. Troubu předehřejeme na 180°. Maso podlijeme horkým masovým vývarem, do kterého vmícháme citronovu šťávu, koření, tymián a drcené papričky. Vložíme do trouby a pečeme za občasného přelévání šťávou asi 75 minut. Potom maso vyjmeme z pekáčku a zabalíme do alobalové fólie. Šťávu naředíme vodou nebo vývarem, abychom měli 500 ml. Přecedíme ji, ochutíme pepřem a přilijeme destilát. Škrobovou moučku rozkvedláme v trošce studené vody a vmícháme ji do šťávy. Dosolíme a omáčku za stálého míchání na mírném ohni povaříme 5 minut. Pečeni před podáváním krájíme na plátky. Zdobíme bylinkami a zelenými olivami. Chutnou a dekorativní přílohou je např. kari rýže, kterou můžeme podávat naplněnou ve větších vydlabaných rajčatech.