Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní žebírka našeho tatínka

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebírka si opláchneme a osušíme a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme - vyndáme a dáme do zapékací mísy. Cibulku nakrájíme a osmahneme ve výpeku z masa. V mísce si smícháme dohromady cukr, vinný ocet, sůl, papriku, worcesterskou omáčku, citr. šťávu a vodu a vše nalijeme na ciblku. Povaříme a vše nalijeme na maso. Přikryjeme alobalem a dusíme do měkka asi při 200st.. Před koncem podlejeme vývarem, a pečeme až se vytvoří kůrka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!