Staňte se našimi fanoušky na:

Piškotová bublanina z 5-ti vajec

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem utřeme do pěny. Postupně přidáváme olej, vodu a polohrubou mouku smíchanou s prdopeč. Nakonec vmícháme ušlehaný tuhý sníh z bílků. Těsto vlijeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Poklademe ovocem a pečeme do zlatova při 170°. Upečení si zkontrolujeme špejlí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

moja |13. července 2013
jednoduchá a výborná Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
taky dělám, je výborná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!