TĚSTO: 140g cukru krupice, 150g hladké mouky, 6 vajec - NÁPLŇ: 500ml mléka, 2 vanilkové pudinky, 120g krupicového cukru, 100g másla, 200g meruněk DOHOTOVENÍ: 50g kokosových lupínků, 50g pražených lupínků Vyšleháme vejce s cukrem, nejdříve šleháme asi 5 minut v horké vodní lázni a dále asi 5 minut mimo vodní lázeň, dokud není hmota hustá. Nakonec do ní vmícháme hladkou mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 8 minut při teplotě 200° (doba pečení je závislá na výšce těsta). Upečený korpus ihned otočíme na pomoučenou utěrku a necháme vychladnout. Z mléka cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém. Uvařený puding dobře vychladíme, rozšleháme a postupně za stálého šlehání k němu přidáme na malé kousky nakrájené máslo. Z vychladlého korpusu opatrně strhneme pečící papír, potřeme ho 2/3 krému a na ojraj rozložíme na menší kousky nakrájené meruňky. Pomocí utěrky opatrně stočíme roládu. Korpus pevně zabalíme do alobalu, aby udržel kulatý tvar a dáme jej do lednice vychladit. Ztuhlou roládu nakonec velmi opatrně rozbalíme, ještě ji potřeme zbylým krémem a střídavě posypeme praženými mandlovými lupínky a nepraženými kokosovými lupínky.