Vejce a cukr utřeme /nebo ušleháme ve šlehači / na hladký krém, do kterého přidáváme mouku s kokosem a jedlou sodou, až se vše promísí. Přimícháme tuhý sníh z ušlehaných bílků a promíchané těsto nalijeme na pečící papír, který jsme předem vysypali strouhaným kokosem /nebo mletými oříšky/. Pečeme na 180 stupňů po dobu 18-20 minut do zrůžovení korpusu. Upečený plát zavineme i s pečícím papírem a necháme vychladnout. Uvaříme si podle návodu vanilkový pudink, nebo Krémamyl /podobný pudinku/. Když jej uvaříme, posypeme pudink na povrchu moučkovým cukrem, aby se nám nevytvořil škraloup. Pak změklé máslo ušleháme a postupně přidáváme vychladlý pudink, mleté oříšky nebo umleté pečené kaštany a med. Srolovaný a vychladlý plát rozbalíme, odstraníme pečící papír a potřeme asi 2/3 ušlehaného krému. Poklademe pokrájenými, okapanými broskvemi a pokrajeným kiwi a opět vše pěkně zarolujeme. Upravíme na talíř a potřeme zbylou částí krému, do které jsme zamíchali kakao. Poklademe ovocem a posypeme nastrouhanou čokoládou - Margotkou. Můžeme také použít místo krému pro změnu ušlehanou šlehačkou se ztužovačem, kam přidáme i ostatní suroviny, tak jak jsou napsané v ingrediencích.