KRÉM: Den předem v kastrůlku smícháme smetanu na šlehání s rozlámanou čokoládou na vaření a pomalu zahříváme, až se čokoláda rozpustí a směs projde varem. Dáme ztuhnout do ledničky. Druhý den ušleháme máslo s moučkovým cukrem a zašleháme do něj svařenou smetanu s čokoládou. TĚSTO: Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, přidáme lžíci oleje, hladkou mouku, kakao a prášek do pečiva. Vše smícháme a nakonec zlehka vmícháme do tuha ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem ještě potřeným olejem. Vložíme do trouby vyhřáté na 170°C a plát pečeme asi 10 minut. Upečený plát překlopíme na pocukrovanou utěrku, opatrně odstraníme pečící papír a pomocí utěrky opatrně srolujeme a necháme vychladnout. Vychladlou roládu rozbalíme a potřeme připraveným krémem. Poté znovu srolujeme a posypeme moučkovým cukrem