Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Ušleháme 4 žloutky se 200 g krupicového cukru a 10 lžícemi horké vody. Přidáme polohrubou mouku se špetkou soli a práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme sníh ze 4 bílků. Těsto vlijeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný menší plech s vyšším okrajem a pečeme při 170°C asi 30 minut. Upečený piškot necháme na plechu vychladnout. Tvaroh rozšleháme s 8 lžícemi moučkového cukru, vmícháme rozmixované jahody a nakonec přidáme smetanu ušlehanou se ztužovačem. Želatinu připravíme dle návodu na obalu a vmícháme do tvarohové náplně. Náplň nalijeme na upečený vychladlý piškot a dáme ztuhnout do lednice minimálně na 3 hodiny.