Vejce a cukr šleháme do husté bílé pěny asi 10 - 15 minut. Lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem a těsto stejnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Takto si upečeme 2 piškoty, každý ze 4 vajec + 4 lžic cukru + 4 lžic mouky + 2 lžíce kakaa a necháme vychladnout. Na polevu rozpustíme 100% tuk, přidáme rozlámanou čokoládu, kakao a mícháme, až je poleva hladká a čokoláda se rozpustila. Piškoty a ořechy jemně pomeleme, dáme do mísy, přidáme 2 lžíce marmelády, cukr moučka podle chuti, 50 g másla, promícháme a přidáme rum. Rumu tolik, aby vzniklo těstíčko, které půjde lehce namazat na piškot. Piškotový plát potřeme tence marmeládou, připravenou nádivkou, opět marmeládou a přiklopíme druhý plát. Lehce přejedeme po povrchu dlouhým dortovým nožem, aby jsme měli rovný povrch a necháme asi 1 hodinu v chladnu ztuhnout. Ztuhlý plát rozřežeme na 4 - 5 stejných pruhů, podle toho jak je chceme mít široké a každý polijeme připravenou čokoládovou polevou, boky rovněž potřeme polevou a necháme ztuhnout. V mléce rozmícháme pudingový prášek a za stálého míchání uvaříme hustý puding, necháme vychladnout. Máslo rozšleháme, po částech zašleháme vychladlý puding, zbytek čokoládové polevy, cukr moučka podle chuti a trochu rumu. Krém nastříkáme zdobícím pytlíkem na připravené pásky po bocích a středem. Do prázdných řádků nastříkáme marmeládu, necháme v chladnu ztuhnout a nakrájíme. Plech 28 x 38