Žloutky vyšlehat s cukrem do pěny. Z bílků a soli připravit tuhý sníh. Do žloutkové pěny zlehka vmíchat sníh, mouku a vypracovat hladké těsto, rozetřít na plech s pečícím papírem a péct 15 minut na 180°C. Upečený korpus překlopit na utěrku pprášenou hladkou moukou a nechat vychladnout, pak stáhnout papír a plát nakrájet na obdélníky rozm. dna formy na biskupský chlebíček. Pudinkový prášek rozmíchat v troše vína, zbylé víno osladit a přivést k varu. Vmíchat pudinkovou zálivku a vařit dohusta. Krém za stálého míchání nechat vychladnout, pak do něj el.šlehačem vpravit kakao a změklé máslo. Z marcipánové hmoty vyválet plát, vyložit dno a boky formy na biskupák. Formu střídavě ve vrstvách naplnit krémem a pláty piškotu, formu uzavřít přesahujícími okraji marcipánu a uložit do chladna. Po ztuhnutí rozdělit moučník na porce. Poznámka: Řezy je možné nechat potažené jen hladkou marcipánovou hmotou, nebo můžeme ozdobit k různým příležitostem, dle vlastní fantazie doma udělanými ozdůbkami, nebo i koupenými.