Korpus: 3 vejce, 120g cukru krupice, 120g polohrubé mouky, tuk a hrubá moukana formu Náplň: 200g čerstvého nebo zavařeného ovoce, 100g zavařeniny, 1 bal.dortového želé Z vajec oddělíme bílky od žloutků, žloutky vyšleháme s polovinou cukru do husté pěny, z bílků a zbylého cukru připravíme tuhý sníh. Obě hmoty pomalu propojíme, postupně po částech vmícháme mouku. Pracujeme pomalu, aby sníh nespadl. Dortovou formu vymažeme a vysypeme a naplníme těstem. Povrch těsta uhladíme a formu vložíme do trouby vyhřáté na 160°,korpus pečeme asi 40 minut; upečený ho necháme vychladnout ve formě. Čerstvé ovoce očistíme (zavařené necháme důkladně okapat) a nakrájíme na menší kousky. Vychladlý korpus vyjmeme z formy a vodorovně prokrojíme. Spodní díl potřeme polovinou zavařeniny a přiklopíme dílem vrchním.Navrch dortu rozetřeme zbylou marmeládu a rovnoměrně na něm rozložíme kousky ovoce. Vše zalijeme dortovým želé, připraveným dle návodu. Dort uložíme na chladné místo zatuhnout.