Vejce dáme do větší mísy, přidáme cukr krupice a šleháme do husté pěny 10 - 15 minut. Zašleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a olej. Nalijeme na plech s pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Do hrnce dáme asi 450 ml mléka a uvedeme do varu, přilijeme zbylé mléko a za stálého míchání uvaříme hustý puding, necháme vychladit. Máslo rozšleháme a po částech zašleháme vychladlý puding. Podle chuti zašleháme aróma a cukr. Z vychladlého piškotu stáhneme papír, z povrchu stáhneme slupku a plát tence potřeme krémem. Nakrájíme příčně na 5 - 6 pásků a zdobícím pytlíkem uděláme kolem dokola ozdobný rantlík. Dáme do chladna než uvaříme želatinu. Kompot ocedíme a necháme okapat a poklademe na připravené pásky. 600 ml šťávy z kompotu odměříme do kastrólku a uvedeme k bodu varu. Nesmí vařit! Vsypeme želatinu a mícháme, až se rozppustí, už ne na plotně. Želatinu necháme vychladit, můžeme ve studené vodní lázni a občas promícháme. Když začne houstnout a tuhnout ihned polévkou lžící naléváme do okének. Pokud máme málo šťávy dolijeme do uvedeného množství vodu a můžeme dochutit cukrem.