Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní gulášek

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostičky, na sádle zpěníme cibuli, necháme ji zesklovatět a zprudka na ni osmahneme maso, když se maso zatáhne, přidáme papriku a kmín, důkladně promícháme a podlijeme polovinou piva a dusíme. Když se pivo částečně vydusí, přidáme druhou půlku piva, sůl a dále dusíme, dokud maso nezměkne, (během dušení podléváme vodou ), když je maso měkké dolejeme horkou vodu do plného hrnce, provaříme a zahustíme tmavou jíškou, podle ještě chuti opepříme. Podáváme s čerstvě nakrájenou cibulí a chlebem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. řijna 2014
děkuji za kladné komentáře a jsem ráda ,že jsem mohla přispět jiným receptem na guláš a že chutná. Odpovědět
piškot |19. září 2014
gulášek je gulášek Odpovědět
Konato |31. května 2014
Tak jsme ho dneska uvařili a moc jsme si pochutnali, zase guláš jinak. Odpovědět
petrapo |26. řijna 2013
vyzkouším ;) Odpovědět
MarTina096 |28. září 2013
Výborné :) Odpovědět
Šuldeska |28. září 2013
Guláše jsou výborná jídla a vděčná. Odpovědět
Arabela |26. května 2013
Je to mňamka, uložím a každopádně vyzkouším. Ivanko, díky. :-) Odpovědět
honzíček |22. května 2013
dobrota Odpovědět
Konato |25. dubna 2013
Guláše mám moc rád. Odpovědět
fionka |3. dubna 2013
pivečko?zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!