Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní maso s porkem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na nudličky zprudka opečeme na oleji.Přidáme kečup,osolíme a opepříme,vmícháme rozetřený česnek,podlijeme pivem a necháme chvíli dusit za častého míchání pokud je třeba,přelijeme vřelou vodou-ale málo,raději několikrát.Potom přidáme na slabé kolečka nakrájený porek a také na slabé koečka nakrájenou cibuli.Vše spolu dobře promícháme a krátce podusíme( aby porek a cibule pustily a maso bylo měkké).Příloha bramborové hranolky,chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!