Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní plec

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kousky, okořeníme solí, pepřem a gulášovým kořením. Na sádle orestujeme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Až je cibule osmažená, přidáme maso a restujeme do jeho zatáhnutí. Poté přidáme žampiony a zasypeme červenou paprikou (je možno i pálivou). Orestujeme a přidáme pivo a vodu. Dusíme do měkka. Zahustíme chlebem a nakonec přidáme ještě na jemno nakrájený česnek (popř. jej můžeme prolisovat)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |20. května 2013
Dnešní oběd ;-)? Vypadá to lákavě Odpovědět
lucikpucik |20. května 2013
ukládám Odpovědět
Victor |20. května 2013
Ok Odpovědět
eviti |20. května 2013
s pivem je všechno dobré Odpovědět
Jana 9|21. ledna 2014
ukládám Odpovědět
šupina73|22. května 2013
vyzkouším,ale nemusím pálivé,takže pálivou papriku rozhodně dávat nebudu:-),uloženo Odpovědět
Erin|20. května 2013
určitě je to chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!