Staňte se našimi fanoušky na:

Pizza Calzonne špenátová

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cesnak ošúpeme a nasekáme najemno. Cibuľu tiež nakrájame nadrobno. Slaninku narežeme na malé kúsky. Všetky ingrediencie opražíme na oleji. Medzitým na menšie kúsky narežeme šunku a tiež rajčiaky. Šunku a rajčiaky vsypeme do panvice a ďalej pražíme. Zmes v panvici osolíme. Pridáme korenie na pizzu a čierne korenie. Na záver do panvice pridáme mrazený špenát, ktorý podlejeme malým množstvom vody. Plech, na ktorom budeme piecť pizzu si vymastíme olejom. Potom si pripravíme cesto na pizzu. Odporúčame polotovar, ktorého príprava je naozaj rýchla, jednoduchá a cesto je výbornej chuti. Keď máme cesto hotové, rukami ho roztiahneme na plech. Pozor, nakoľko ideme robiť pizzu Calzonne, cesto necháme hrubšie. Keď máme cesto pripravené, na jeho jednu polovicu natrieme špenátovú zmes, tvrdý syr nastrúhame a posypeme ním špenát. Potom opatrne preložíme cesto na polovicu a dôkladne zavrieme kraje. Takto pripravenú pizzu dáme piecť. Pizza Calzonne je veľmi jednoduchá, za pár minút máte Taliansko priamo na tanieri.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |7. června 2013
super, to bude určitě moc dobré :-) ukládám Odpovědět
A |13. května 2013
snad někdy zkusím Odpovědět
šanela |12. května 2013
Calzonne jsem vždycky chtěla zkusit... akorát nějak nechápu, proč má to těsto být silnější :-o Odpovědět
Lucie10 |6. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!