Staňte se našimi fanoušky na:

Pizza con prosciutto di Parma

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Základ na pizzu potřete pasírovanými rajčaty, natrhejte na kousky mozzarelu, posypte olivami a dejte péct na 230°C cca na 5 minut. Sledujte okraje pizzy, až pěkně "naběhnou", vyndejte pizzu z trouby a přidejte plátky šunky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!