Nakrájíme na kostičky salámy, oloupaná rajčata a žampiony. Přidáme strouhaný sýr, změklé máslo, šlehačku a koření (dávám od oka, ale určitě 2PL obojího). Nejlépe rukou prodělám směs, aby se vše propojilo. Většinou si směs připravím ráno a do večera se všechny chutě propojí. Večer rozkrojím housky na půl, pokladu bohatě směsí a dám zapéct do trouby. Množství směsi z mého receptu stačí cca na 12 housek (záleží jak budete štědré) t.j. 24 půlek. Peču v troubě na 180st. cca 10 – 15 minut, prostě do zlatova!!!!! Je to neskutečně žravé a návykové!!!!!!!!! On je ten recept hodně variabilní,někdy dám jen měkké salámy, někdy uzený sýr, někdy víc hub.....toto je jen mustr a Vy si můžete recept upravovat...to poznáte sami, až jednou vyzkoušíte!!!