Těsto si zaděláme v domácí pekárně: Do nádoby pekárny nalijeme mléko, olej, přisypeme sůl, prosátou mouku, přidáme lžičku cukru, oregána a nakonec rozdrobíme droždí. Zapneme program na těsto. Zatímco těsto kyne, připravíme si asi hrnek kečupu, přimícháme do něj lžičku oregana, lžičku bazalky a 2 rozmačkané stroužky česneku. Když je těsto hotové, rozdělíme ho na 4 stejné díly, každý rozválíme na kruh, ten rozkrájíme na 6 trojúhelníků. Každý trojúhelníček potřeme připraveným kečupem, dáme na něj plátek vepřové šunky a plátek goudy. Pak ze širší strany stočíme do rohlíčku. Rohlíčky naklademe na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme sezamem. Pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme buď ještě teplé jako večeři, doplněné zeleninovým salátem nebo je můžeme podávat studené jako pohoštění k vínu.