Mouku vsypeme do mísy a doprostřed vyhloubíme důlek. Droždí rozpustíme v 200ml vlažné vody a nalijeme do důlku. Smícháme ho s trochou mouky a přikryté necháme na teplém místě vzejít (asi čtvrt hodiny). V pánvi ohřejeme lžičku oleje, přidáme mleté maso a opékáme 3 - 4 minuty dokřupava. Okořeníme jej solí a pepřem. K mouce v míse přidáme lžičku soli a 2 lžíce olivového oleje. Vše zpracujeme na hladké těsto. Přikryté necháme asi půl hodiny kynout. Mezitím opláchneme a rozpůlíme rajčata. Cibulky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Tymián opereme, osušíme a dva stonky nasekáme. Smícháme je s gorgonzolou, smetanou a žloutkem. Dochutíme solí a pepřem. Na pomoučeném vále těsto ještě jednou prohněteme a rozdělíme na 4 díly. Z každého dílu vyválíme kulatou placku. Položíme je na dva plechy vyložené pečicím papírem. Pizzy potřeme vždy lžící smetanovo- sýrového krému a obložíme masem, rajčátky a cibulkou, pak rozdělíme zbylou smetanovou směs. Pečeme při 200°C přibližně 20 minut. Ozdobíme tymiánem a růžovým pepřem.