Mouku prosejeme, uprostřed uděláme důlek a vlijeme do něj droždí rozpuštěné ve 125 ml vlažné vody s částí cukru. Přihrneme trochu mouky, přikryjeme a dáme na teplé místo (necháme asi 10 minut vzejít kvásek). Přidáme lžičku soli, 2 lžíce oleje a 125 ml vlažné vody, vypracujeme hladké těsto, přikryjeme a uložíme na teplé místo, aby vykynulo (asi 40 minut). Sterilovaná rajčata necháme okapat a nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 225°C (horkovzduch na 205°). Těsto znovu propracujeme a rozdělíme na 2 poloviny a z každého dílu vyválíme plát asi 30 cm v průměru. Dáme na vymazaný plech nebo do formy na pizzu, na těsto poskládáme rajčata, osolíme a opepříme, pak obložíme salámeme, olivami a feferonkami. Posypeme strouhaným sýrem a oreganem, pokapeme zbývajícím olejem a pečeme 20-30 minut.