Staňte se našimi fanoušky na:

Pizza z pomazánkového másla

Autor receptu: damanas (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pomazánkové máslo a hladkou mouku (plný kelímek od pomazánkového másla) smícháme a zaděláme na hladké těsto. Chvíli to vypadá beznadějně, ale cca po pěti minutách intenzívního promíchávání je krásně hladké a nelepivé. Vyválíme tenké kolo pizzy, z tohoto množství jsem udělala s průměrem cca 28 cm. Potřeme rajčatovým protlakem, případně poklademe nakrájenými čerstvými rajčaty, posypeme šunkou nakrájenou na nudličky, dozdobíme mozzarelou a bazalkou. Pochopitelně si pizzu můžete nazdobit podle své chuti, já třeba ráda dávám i nivu. Upečeme v předehřáté troubě do zezlátnutí okrajů (podle síly těsta, netrvá to dlouho).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kojaníček |23. března 2014
zkoušela jsem ji z ochuceného pomazánkového másla (česnek a bylinky) a taky to nebylo špatné Odpovědět
damanas|14. března 2014
a já jsem ho tady na stránkách dlouho hledala a nenašla, když tak mi sem vložte odkaz... Odpovědět
Malicka3|13. března 2014
už je tady recept z tn.cz Láďa Hruška :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!