Z pizza těsta vykrájíme malým vykrajovátkem kolečka, na každé dáme kapku protlkaku nebo smetany, kousek nastrouhané nebo najemno nakrájené šuknky a pláteček mozzarelly. Pečeme při 220° asi 10 minut.
no, v tomhle případě těsto ani tak moc tlusté nebylo, dělala jsem ho sama a já tam vždycky nasypu co mám po ruce a nějaká váha nebo odměrka - to ani nevím, jestli někde mám, takže "recept" na něj fakt nemám a když jsem to vytahovala z trouby, bylo to neskutečně nafouknuté (naštěstí to po mírném ochlazení splasklo, jinak by to ani nešlo strčit do pusy:-)
Odpovědět
miri3 |7. března 2013
vyzkouším
Odpovědět
kote19 |2. března 2013
taky dělám :)
Odpovědět
evca.purkarojc |1. března 2013
Tak zase ale né že by se nafouklo spíš tlustější
Odpovědět