Staňte se našimi fanoušky na:

Plecko na pivě, bramborové placky a zelný salátek

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Cibulku zpěníme na oleji, poté přidáme maso. Přidáme 250 ml smetany a asi 200 ml piva, vodu, masox a jednu lžíci hořčice. Podusíme do změknutí. Dle návodu vypracujeme těsto, nebo si vyrobíme domácí. Rozválíme na placku o tloušťce 0,5 cm a vykrájíme pomocí sklenice, hrníčku nebo jiné formy, opečeme na pánvi dozlatova. Do další mísy nakrouháme zelí, přilijeme trochu vody oleje a octu, přisypme sůl, a důkladně promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
super Odpovědět
Janka D. |22. března 2013
to naj čo som kedy v Čechách jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§ Odpovědět
dana.gajanova|20. řijna 2014
Už jsem dělala, výborné Odpovědět
Jana 9|20. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
JarcaPralinka|3. řijna 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
lucie.d.adamkova|21. března 2013
jojojojojojojoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, delame a boží!!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!