Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná a pak zapečená kuřecí prsa.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme, osušíme a ostrým nožem opatrně nařízneme kapsu. Na pánvi necháme zpěnit bílou část cibulky, přidáme nakrájené žampióny, osolíme, opepříme a necháme asi 5 min. restovat. Vychladlou směsí naplníme kapsy, osolíme, opepříme, posypeme kořením. Do zapékací mísy dáme trochu oleje, přidáme brambory nakrájené na plátky, hlavičky žampiónů, které jsme nepoužili do náplně. Osolíme, opepříme přidáme nakrájenou zelenou část cibulky. Na to položíme kuřecí prsa přikryjeme anglickou slaninou. Mísu přikryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C zhruba 50 min. Dopékáme odkryté, aby se nám vytvořila kůrčička.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |30. května 2013
mňam Odpovědět
Januse |27. května 2013
ukládám, určitě vyzkouším Odpovědět
Penelope |5. dubna 2013
Super, hned ukládám! :) Odpovědět
Sofii |5. dubna 2013
Taky se mi to líbí :-) Odpovědět
Vladenka |5. dubna 2013
ukládám Odpovědět
jana.remkova.7 |4. dubna 2013
No, do prsa se celkem dobře řízne. Mám ráda roládky na všchny způsoby:-) Odpovědět
Bobina |4. dubna 2013
vypadá to moc dobře, určitě vyzkouším, už je v oblíbených! Odpovědět
Anna1960 |4. dubna 2013
není to náročná jen se musí opatrně při řezu kapsy Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
vypadá to náročně,ale delikatesně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!