Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná bageta

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve utřeme máslo, přidáme drobky z bagetek, tavený sýr, hořčici a tatarku, nakrájený salám, okurku, vejce vařené, vařenou vychladlou mrkev a všechny suroviny dobře promícháme a dle chuti osolíme. Bagetky překrojíme na půl a střed vydlabeme. Naplníme je připravenou směsí. Obě půlky přitiskneme k sobě a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout v lednici asi 2-3 hodiny před podáním a krájíme na 1,5 cm tlusté plátky je to výborné na pohoštění jako chuťovky. Místo bagetek můžeme použít veky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
brenda |20. února 2013
pěkný tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!