Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná čokoládová srdíčka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny přísady prohněteme na hladké těsto, zabalíme do fólie a dáme asi na hodinu do chladu. Pak vyválíme na lehce pomoučené pracovní desce asi na 3 mm. Vykrajujeme malá srdíčka, dáme na plech s pečícím papírem a necháme několik hodin vyschnout při pokojové teplotě. Pak pečeme 8-10 minut na 200°C (plyn st.3). Čokoládové těsto má být jen světle hnědé, jinak chutná mírně hořce. Po vychladnutí utřeme meruňkovou marmeládu s Apricot brandy (případně rumem nebo citronovou šťávou) a 2 srdíčka slepíme k sobě. Nakonec namočíme v rozpuštěné čokoládě a necháme zatuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vonaskovajirina|30. ledna 2016
Sice je po Vánocích, ale chuť na sladké je...... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!