Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná veka tety Běty

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Veku v polovině překrojíme a vnitřek vydlabeme. Máslovou Alfu utřeme do pěny se sardelovou pastou a vymažeme vnitřek veky. Do zbytku sardelového másla přidáme drůbeží a uzené maso, tvrdý sýr, okurky, papriku, vařená vejce (všechno pokrájené na malé kostičky) a promícháme. Náplní vyplníme obě poloviny veky, spojíme, zabalíme do alobalu a dáme do lednice ztuhnout. Druhý den veku nakrájíme na asi 1 cm silné plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |12. září 2015
prima nápad, ukládám do oblíbených, ráda vyzkouším, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!