Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné cannelloni

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli a přidáme mleté hovězí maso. Až se maso mírně osmahne, tak přidáme loupaná rajčata, česnek, sůl a koření. Vymažeme zapékací mísu a na dno rozetřeme trochu vzniklé směsi. Cannelloni naplníme také touto směsí a vložíme je do mísy. Na ně dáme další vrstvu směsi a poté naskládáme další cannelloni. Poslední vrstvu směsi posypeme nastrouhaným parmezánem a poté dáme vše zapéct do trouby na necelou půlhodinku (pečeme na 180-200 stupňů).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!