Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné hovězí maso

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

ROLÁDA: 60dkg hovězího masa na roládu, masový vývar, 2dkg hladké mouky,1 lžíce rajčatového protlaku, sůl , pepř, olej Z masa vytvoříme rozkrojením větší plát. Naklepeme jej, osolíme, opepříme a natřeme nádivkou, stočíme, převážeme silnou nití a opečeme v rozehřátém oleji ze všech stran. Potom podlijeme masovým vývarem a upečeme. pečeme nejdříve přiklopené, ke konci pečení odkryjeme. Během pečení podléváme vlastní šťávou a nakonec šťávu zahustíme moukou a ochutím rajčatovým protlakem. NÁDIVKA: 10dkg žampionů , 5dkg mrkve , 5dkg zeleného hrášku, 1 cibule, 2 lžíce oleje, sůl Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev, hrášek a udusíme do měkka. Nakonec osolíme a necháme vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |14. května 2013
super Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
libka.nemcova |7. května 2013
to vypada skvele! ukladam:) Odpovědět
sari |7. května 2013
moc hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!