Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné hrušky

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme, dle návodu na sáčku, pudink vanilkový a necháme ho vychladit. Žloutky oddělíme od bílků, přidáme k nim cukr a ve šlehači umícháme do pěny. Přidáme strouhanou citronovou kůru a po částech vmícháme tvaroh. Pokud je krém příliš tuhý, přidáme 1 lžíci mléka. Nakonec vmícháme hustý sníh ušlehaný z bílků. Omyté hrušky rozpůlíme, jádřince vyloupneme a hrušky ještě trochu vyhloubíme. Pak je vložíme do okyseléné vody, aby neztmavly. Těsně před použitím je vyjmeme a osušíme. Krém vložíme do zdobícího sáčku a připravené hrušky jím naplníme. Posypeme mandlovými lupínky a ozdobíme lístkem máty a ovocem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
ráda ochutnám Odpovědět
Penelope |20. června 2013
Krásná fotka Odpovědět
Lucie10 |21. března 2013
Ukládám a vyzkouším Odpovědět
orlíček |25. února 2013
může to výt výborný zákusek po nedělním obědě... vyzkouším. Odpovědět
Lucie10 |19. února 2013
Na fotce - úplná krása Odpovědět
Yvajs |18. února 2013
může být dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!