Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Houby rozmražte. Na másle osmahněte nakrájenou cibuli, přidejte nudličky anglické slaniny a houby. Nechte vysmahnout vodu, do směsi rozklepněte obě vejce a usmažte tužší nádivku. Než nádivka zchladne nařežte maso na silnější plátky a každý překrojte. Kotlety naklepejte, opepřete a osolte. Na každou dejte plátek slaniny, na ni nádivku, kapsu přiklopte a zajistěte kovovými jehlami. Naplněné kotlety opečte na oleji, přendejte do pekáčku s hříbky, podlejte a přidejte výpek z pánve. Duste v troubě pod poklicí doměkka asi hodinu, podle potřeby podlévejte vodou. Pak poklici sundejte a nechte kotlety zčervenat. Do šťávy seškrábněte výpek a zjemněte máslem. Podávejte s bramborovými knedlíky.