Nejdříve si z části vlažného mléka, rozdrobené kostky droždí a trochy cukru připravíme kvásek. Až kvásek vzejde, přidáme mouku, zbytek mléka a ostatní přísady a vypracujeme vláčné těsto. Rozdělíme ho na 4 díly, ze kterých si vytvoříme kuličky. Vyskládáme kuličky na utěrku, trochu pomoučíme a přikryjeme druhou utěrkou, pod kterou je necháme mírně nakynout. Mezitím si rozehřejeme troubu, nachystáme plechy, vytáhneme nutellu a rozkvedláme vajíčko na potření. Zkontrolujeme těsto a pokud je už lehce nakynuté, pokračujeme dál. Každou kuličky zploštíme rukama a poté vyválíme na velikost talíře. Rozdělíme na 8 dílů, na které dáme náplň dle chuti a zamotáme do tvaru rohlíčků. Je dobré těsto kolem náplně přimáčknout, aby nevytekla. Poté dáme na plech (spojem dolů) a pomašlujeme vajíčkem. Pečeme v předehřáté troubě asi na 200°C dozlatova. Nejlepší jsou čerstvé :-)