Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné sladké broskve

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kompotované půlky broskví necháme dobře odkapat a pak každou ze spodní strany seřízneme ostrým nožem, aby půlky dobře stály. V misce vyšleháme smetanový sýr se smetanou a změklým máslem na hladký krém. Přidáme do něj nasekaný sterilovaný zelený pepř, osolíme ho a dobře promícháme. Krém naplníme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a do každé půlky broskve nastříkáme úhledný kopeček. Povrch ozdobíme drceným pepřem a snítkami zeleného kadeřavého salátu, broskve necháme dobře vychladit a podáváme je s opečenými plátky toastového chleba. Poznámka k receptu: V létě použijte půlky čerstvých broskví, které je dobré předem oloupat. Nařízněte slupku do kříže, broskve ponořte na 30 sekund do vroucí vody a pak prsty slupku stáhněte. Opravdoví labužníci mohou smetanový sýr nahradit měkkým kozím sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Morgaina |5. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
najkuchtickalenka |5. května 2013
mnam Odpovědět
Zůz |4. května 2013
Dobrou chuť :) Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím:-) Odpovědět
sabuska.rozlivkova|20. června 2013
Super Odpovědět
Diana|4. června 2013
lákavé Odpovědět
uuu|13. května 2013
mňam Odpovědět
svetbel|4. května 2013
Ještěže nejsem opravdový labužník. Odpovědět
jitu3ka|27. dubna 2013
udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!