Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné vepřové kotlety v alobalu

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové kotlety částečně vykostíme, vyřízneme v nich ploché kapsy, které lehce vytřeme hořčicí a naplníme směsí drobně nakrájeného salámu, vejce a okurky. Okraje masa sklepneme paličkou, kotlety položíme na čtverce alobalu potřené olejem, mírně osolíme a pečlivě zabalíme. Pečeme na roštu středně vyhřátého grilu 20-25 minut. Poté alobaly nahoře nastřihneme a kotlety pečeme ještě 3 minuly. Podáváme v alobalu. Vhodná příloha je pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!