Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné vepřové žebírko se žampiony

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou pečeni očistíme, uděláme v ní kapsu, porci naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme míchanými vejci se žampiony, připravenými na másle.Okraje žebírek sklepneme a opečeme na rozpáleném oleji.Když jsou žebírka hotová, šťávu zaprášíme moukou, orestujeme, osolíme, přidáme sójovou omáčku, worcesterskou omáčku, necháme povařit a přeléváme připravená žebírka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!